About Us

May Owner / Founder

Meet May. Als ervaringsdeskundige van een problematische huid, weet May als geen ander wat huidproblemen met jou en je mind kunnen doen. Dit heeft haar geïnspireerd om anderen te helpen, want iedere huid is uniek. Na jarenlange ervaring in andere salons, besloot ze in 2020 om die kennis, passie, visie en perfectionisme te matchen in haar eigen ideale Beauty Concept en haar droom waar te maken. Met haar concept onderscheidt ze zich van anderen door hoge kwaliteit service te bieden, te werken met de beste merken en producten die ze zorgvuldig selecteert met als doel jouw huid te verbeteren en zichtbaar resultaat te behalen. Belangrijk hierbij is dat je je op je gemak voelt, dus zorgt May voor een warme, ontspannende omgeving. Behalve lastige huidproblemen aanpakken, is zij een expert op het gebied van on-trend behandelingen. Glowy Skin & Fleeky Brows all the way met May! Deze passievolle allround skinspecialist zit niet graag stil. May en haar team volgen dan ook regelmatig trainingen en opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen.

"Met MAY Beauty Concept heb ik een plek gecreëerd waar specialisten de beste versie van zichzelf kunnen worden en klanten kunnen ontdekken hoe anders het kan zijn in een salon anno NU."

All-round Specialist Sue-Ann All-round Specialist

Lovely Sue-Ann is geen onbekende van May. Deze creatieve dames hebben lange tijd als collega’s samengewerkt en zijn inmiddels een onafscheidelijk team. Twee karakters die goed bij elkaar aansluiten en die positieve energie voel je bij May Beauty Concept! Sue-Ann heeft jarenlange ervaring als huidspecialist. Sue-Ann neemt nooit genoegen met minder en dit perfectionisme past perfect bij de visie van May. Goede producten fascineren haar en deze kennis deelt ze graag met haar klanten, zodat je ook thuis precies weet wat je kunt doen om dit fijne resultaat te behouden en jouw huid zelfs nog verder te verbeteren. Bij Sue-Ann ben je altijd in goede handen, letterlijk. Ze geeft killer bindweefsel massages en is een expert in cupping. Sue-Ann is dus een echte aanpakker en gaat geen probleem uit de weg. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat je heerlijk ontspant, met een tevreden gevoel, nieuwe huid én vooral een glimlach de salon verlaat. Sue-Ann is een echte aanwinst in het MAY-team!

"Ik ben erg enthousiast over onze producten en behandelingen omdat ze écht de huid verbeteren. Want als ik niet tevreden ben, hoe kan ik JOU dan overtuigen?"

Liselotte Junior Specialist

Last but not least, Liselotte. Deze lieve en leergierige spring-in-het-veld maakt het MAY-team compleet! Weten hoe de huid in elkaar zit en hoe je ermee om moet gaan, heeft haar altijd al geboeid. De keuze voor haar studierichting was dan ook snel gemaakt, ze moest en zou mensen helpen in haar vak als schoonheidsspecialiste. May kwam op het juiste moment op haar pad en het werd al snel duidelijk, dit is de werkwijze en visie die bij haar past. Een match MAYde in heaven! Liselotte is heel geduldig, werkt graag nauwkeurig en kijkt goed naar wat jouw wensen zijn en wat jouw huid echt nodig heeft. Resultaat staat bij haar voorop. Ze geniet van de dynamiek van haar werk, want iedere huid is anders en heeft ook een andere behoefte. Wat zij belangrijk vindt voor jou? Dat jij je ontspannen voelt na de behandeling, jouw huid vooruitgang boekt en jij precies weet hoe je met jouw huid om moet gaan. Liselotte is nog niet uitgeleerd en start binnenkort met de vervolgopleiding tot Huidtherapeut.

"Mijn doel is om jouw huid te verbeteren zodat jij je weer zelfverzekerd voelt zonder make-up."