About Us

May Owner / Founder

Meet May. Als ervaringsdeskundige van een problematische huid, weet May als geen ander wat huidproblemen met jou en je mind kunnen doen. Dit heeft haar geïnspireerd om anderen te helpen, want iedere huid is uniek. Na jarenlange ervaring in andere salons, besloot ze in 2020 om die kennis, passie, visie en perfectionisme te matchen in haar eigen ideale Beauty Concept en haar droom waar te maken. Met haar concept onderscheidt ze zich van anderen door hoge kwaliteit service te bieden, te werken met de beste merken en producten die ze zorgvuldig selecteert met als doel jouw huid te verbeteren en zichtbaar resultaat te behalen. Belangrijk hierbij is dat je je op je gemak voelt, dus zorgt May voor een warme, ontspannende omgeving. Behalve lastige huidproblemen aanpakken, is zij een expert op het gebied van on-trend behandelingen. Glowy Skin & Fleeky Brows all the way met May! Deze passievolle allround skinspecialist zit niet graag stil. May en haar team volgen dan ook regelmatig trainingen en opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen.

"Met MAY Beauty Concept heb ik een plek gecreëerd waar specialisten de beste versie van zichzelf kunnen worden en klanten kunnen ontdekken hoe anders het kan zijn in een salon anno NU."

All-round Specialist Angela All-round Specialist

Ik ben Angela en werk nu ruim een jaar bij MAY Beauty Concept… wow wat vliegt de tijd wanneer je het naar je zin hebt! Ik heb altijd al in een omgeving willen werken waar ik iemands leven net dat beetje beter kan maken, en er is niets beters dan iemand helpen met zijn of haar huid en uitstraling. Ik heb altijd een passie gehad voor deze branche, omdat deze altijd in ontwikkeling is! Als perfectionist hou ik ervan mijn volledige aandacht en toewijding te geven aan elke klant. Het toepassen van mijn jarenlange ervaring en kennis en het overbrengen van mijn passie helpt mij daarbij. Zelf kom uit de prachtige Oos-Kaap in Zuid-Afrika. Ik begon mijn carrière op cruiseschepen van de Holland America Line, gevolgd door een carriere van meer dan 13 jaar in diverse esthetische klinieken in Kaapstad. Samen met mijn man, die hier oorspronkelijk vandaan komt, besloot ik in 2022 de grote stap naar Rotterdam te zetten. Mijn Afrikaanse roots zitten diepgeworteld, maar op mijn Rotterdamse volkstuin droom ik vooral van wat ik nu weer ga verbouwen! Ik hou van koken en lekker eten (natuurlijk braai) en laat mijn man mijn gerechten uitproberen. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden tijdens jouw perfecte huidreis! 

"Ik ben erg enthousiast over onze producten en behandelingen omdat ze écht de huid verbeteren. Want als ik niet tevreden ben, hoe kan ik JOU dan overtuigen?"

Tahnee All-round specialist

Als volgende die zich voorstelt; Tahnee! Na een korte carrièreswitch werd haar innerlijke schoonheidsspecialist weer aangewakkerd en heeft zij zich sinds september 2022 aangesloten bij MAY Beauty Concept. Haar passie voor de beauty branche begon al op jonge leeftijd, toen ze op zichzelf begon te experimenteren in nail art en het ontdekken van verschillende kleuren en combinaties.

Maar dat is niet het enige waar Tahnee gepassioneerd over is. Ze heeft altijd al een diepe interesse gehad in de huid, hoe deze in elkaar zit en welke prachtige resultaten je kunt bereiken met de juiste huidverzorging! Haar ervaring met klanten is net zo gevarieerd als de mensen zelf: Tahnee is in staat om zich moeiteloos aan te passen aan de behoeften van elke klant. Met sommigen voert ze levendige gesprekken, terwijl ze anderen een rustgevende en ontspannen behandeling geeft.

“Wij vormen een ontzettend gezellig en jong team, en we werken allemaal naadloos met elkaar samen. Het is voor mij belangrijk dat ik goed kan opschieten met mijn collega’s en dat we optimaal samenwerken, zodat we allemaal met plezier naar ons werk gaan en onze klanten tevreden houden,”

Met Tahnee aan boord ben je bij MAY Beauty Concept in goede handen, of je nu voor nagelverzorging gaat of jezelf wilt verwennen met een heerlijke huidbehandeling. Haar passie en toewijding aan schoonheid zijn duidelijk te zien in haar werk.

"Mijn doel is om jouw huid te verbeteren zodat jij je weer zelfverzekerd voelt zonder make-up."

All-round Specialist Luna All-round Specialist

Hi, ik ben Luna, ik ben 18 jaar en woon in Krimpen aan den IJssel.

Ik loop sinds september 2022 bij MAY Beauty Concept stage. Je kunt mij op dinsdag en donderdag als stagiaire tegenkomen. Ik volg de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het Zadkine College in Rotterdam.  Momenteel zit ik in het 2e leerjaar.

Ik ben de opleiding gaan doen, omdat ik het leuk vind om mensen hun huid te verbeteren en het verschil te zien. Ook vind ik het leuk om nagels te doen. Ik vind het belangrijk dat mensen met een lach op hun gezicht weggaan.

Ik zie je graag verschijnen!

"Ik ben erg enthousiast over onze producten en behandelingen omdat ze écht de huid verbeteren. Want als ik niet tevreden ben, hoe kan ik JOU dan overtuigen?"