About Us

May Owner / Founder

Meet May. Als ervaringsdeskundige van een problematische huid, weet May als geen ander wat huidproblemen met jou en je mind kunnen doen. Dit heeft haar geïnspireerd om anderen te helpen, want iedere huid is uniek. Na jarenlange ervaring in andere salons, besloot ze in 2020 om die kennis, passie, visie en perfectionisme te matchen in haar eigen ideale Beauty Concept en haar droom waar te maken. Met haar concept onderscheidt ze zich van anderen door hoge kwaliteit service te bieden, te werken met de beste merken en producten die ze zorgvuldig selecteert met als doel jouw huid te verbeteren en zichtbaar resultaat te behalen. Belangrijk hierbij is dat je je op je gemak voelt, dus zorgt May voor een warme, ontspannende omgeving. Behalve lastige huidproblemen aanpakken, is zij een expert op het gebied van on-trend behandelingen. Glowy Skin & Fleeky Brows all the way met May! Deze passievolle allround skinspecialist zit niet graag stil. May en haar team volgen dan ook regelmatig trainingen en opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen.

"Met MAY Beauty Concept heb ik een plek gecreëerd waar specialisten de beste versie van zichzelf kunnen worden en klanten kunnen ontdekken hoe anders het kan zijn in een salon anno NU."

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may