BIAB Nagels Rotterdam

Jouw BIAB nagels bij onze nagelsalon in Rotterdam

Heb je last van zwakke of breekbare nagels en wil je deze laten groeien? Of ben je op zoek naar perfect gemanicuurde nagels die tot wel 4 weken mooi blijven? Dan is deze on trend behandeling zeker iets voor jou!

De BIAB behandeling is een verstevigende manicure behandeling waarbij je nagels 1 tot 2 lagen BIAB Gel (Builder In A Bottle) krijgen. Deze speciale lak maken je nagels stoot-, scheur- en breekproof. BIAB is van zichzelf een nude kleur. Wil je liever kiezen uit een andere kleur? Dit kan d.m.v. gellak met kleur. Voeg dit als extra toe aan je behandeling!

Onze nagelstylisten houden van mooie, maar vooral gezonde nagels. Onze behandelingen beschadigen daarom niet je natuurlijk nagel. We gebruiken hiervoor de beste producten van de beste merken. Voor onze BIAB behandeling werken we met het merk The Gel Bottle. De producten voeden en verstevigen je natuurlijke nagels, zonder te beschadigen.

De BIAB behandeling wordt gehouden in onze sfeervolle en warme salon in Rotterdam. De salon is erop ingericht dat jij heerlijk kunt ontspannen. Geniet terwijl je nagels worden verzorgd. Boek nu je BIAB treatment!

IS BIAB gezond voor je nagels?

Een BIAB treatment is niet slecht voor je eigen nagels. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acrylnagels. Acrylnagels kunnen beschadigend zijn op je natuurlijke nagels, omdat je deze eraf moet vijlen. Dit is bij BIAB nagels niet het geval, deze kun je afsoaken zonder je natuurlijke nagel te beschadigen.

Daarnaast is het belangrijk om je nagels gezond en sterk te houden. Door de flexibiliteit van de BIAB-formule, buigt de nagellak mee met de bewegingen van jouw natuurlijke nagel, waardoor er geen scheuren of breuken ontstaan. BIAB maakt je nagels elke behandeling weer sterker en geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien.

nieuw-nails-biab-01

De voordelen van BIAB nagels

Het grote voordeel van BIAB nagels is dat het de natuurlijke groei van je nagel stimuleert, zonder je nagel te beschadigen. Gezonde nagels groeien sneller en je geen last hebt van velletjes of gevoelige nagelriemen. Je nagelriemen zijn soepel en je nagels mooi en egaal.


De BIAB behandeling is erop gericht om je natuurlijk nagels te verzorgen. BIAB heeft verschillende voordelen voor de verzorging van je nagels:

  • Herstelt, verstevigt en voedt de natuurlijke nagels
  • Egaliseert oneffenheden in de nagel
  • Laat de natuurlijke nagels gezond groeien
  • Vegan, Cruelty en 10-free
  • Heeft een sterke hechting

Is een BIAB behandeling beter dan gellak?

Er zijn twee grote verschillen tussen BIAB nagels en gellak. Het eerste verschil is dat BIAB nagels flexibel zijn en meebewegen met je natuurlijk nagel. Dit voorkomt scheurtjes en breuken. Een ander groot verschil is dat BIAB nagels langer mooi blijven. Gellak nagels blijven 2-3 weken goed, bij BIAB nagels is dit minimaal 4 weken.

Kosten behandelingen voor BIAB nagels in Rotterdam

Met de BIAB behandeling blijven je nagels tot wel 4 weken mooi en wordt de natuurlijk groei gestimuleerd! De behandeling is vanaf €74,25 te boeken, afhankelijk of je kleur wilt toevoegen door middel van gellak.

nieuw-nails-gellak-01

BIAB – Nagelversteviging

Heb je last van zwakke / breekbare nagels en wil je deze laten groeien? Of wil je perfect gemanicuurde nagels die tot wel 4 weken mooi blijven? Dan is deze nieuwe on trend behandeling zeker iets voor jou!

In deze verstevigende manicure behandeling krijgen jouw nagels 1 tot 2 lagen BIAB (Builder In A Bottle van TheGelbottle Inc) Gel, een speciale lak waardoor ze stoot-, scheur- en breekproof zijn. BIAB is van zichzelf een ‘nude’ kleur. Wil je liever gellak met kleur? Voeg dit dan toe aan jouw behandeling.

v.a. € 74,25

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw nagels van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may