Nails

the gelbottle inc

Pretty nails make us smile!

Onze gecertificeerde nagel stylisten hebben een grote voorliefde voor mooie, maar vooral ook gezonde nagels. Bij MAY Beauty Concept werken wij zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. De merken die voor jou geselecteerd zijn door May hebben dezelfde visie, daarom werken wij zo graag met The GelBottle & BIAB. Waarom wij hier zo enthousiast over zijn? Deze producten bevatten ingrediënten die jouw eigen nagels voeden om zo na elke behandeling weer gezondere en stevige natuurlijke nagels te krijgen!

BIAB

BIAB van het merk The Gel Bottle staat voor Builder In A Bottle. Dit is een verstevigende gel die voedend werkt en jouw natuurlijke nagels de kans geeft om te groeien. Yes! Je leest het goed, deze behandeling is juíst goed voor je eigen nagels! De formule van BIAB is bijzonder, het is een mix van gellak en acryl, maar dan zonder de schadelijke stoffen. Door de flexibiliteit van deze formule, buigt de nagellak mee met de bewegingen van jouw natuurlijke nagel, waardoor er geen scheuren of breuken kunnen ontstaan. BIAB maakt je nagels elke behandeling weer sterker en geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. BIAB is verkrijgbaar in verschillende nudetinten, maar kan ook gecombineerd worden met pretty colored gellaks!
may-nails-biab-01

Wat zijn de voordelen van BIAB?

Gellak

The GelBotlle Inc is in zeer korte tijd wereldwijd populair geworden en wij weten waarom. De GelBottle producten zijn van zeer hoge kwaliteit, zijn hoog gepigmenteerd, hebben een lange houdbaarheid en een langdurige hoogglans. De gellak kan tot wel 3 weken mooi blijven!
dreamer(1)