Nimue

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.
De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.
Als huidspecialist van Nimue Skin Technology biedt MAY een scala aan behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te houden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met jouw huidspecialist welke behandelingen en producten het beste passen bij jouw huid.

Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

Video afspelen
Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.