skin

the key to skin improvement

MAY Beauty Concept onderscheidt zich met behandelingen op maat gemaakt voor jouw huid met merken waar we 100% achter staan. Deze merken zijn met zorg, kennis en de nodige ervaring geselecteerd. Door de combinatie van high quality facials en high-end brands die hetzelfde doel hebben; skin improvement en zichtbaar resultaat.

Je hoeft hier ook niet bang te zijn voor beschadigende peelings, daar geloven wij niet in. Huidproblemen worden hier aangepakt op een vriendelijke manier voor jouw huid. Ook wij hebben persoonlijke ervaring met een onrustige huid en daarom zijn wij zulke fans van onze merken. Deze amazing skincare brands doen écht wat ze beloven, bevatten werkzame stoffen en kunnen elk huidtype en probleem aan. Merken met een wetenschappelijke achtergrond en bewezen resultaten. Net als zij, vinden wij educatie en groei een belangrijk onderdeel van ons vak, dus worden onze skin specialisten ook regelmatig getraind om jou zo altijd het beste te kunnen blijven geven. 

Nieuwsgierig naar de merken van MAY Beauty Concept? Overleg samen met jouw huidspecialist wat jouw huid nodig heeft en ervaar zelf de zichtbare resultaten!