Brow bar in Rotterdam

Jouw wenkbrauwen mogen er zijn!

Fleeky wenkies? We got you! Ga voor perfect gestylde wenkbrauwen bij onze Brow Bar in Rotterdam. Wij geven je oogverblindende wenkbrauwen, die perfect bij jouw gezicht passen. Boek nu jouw behandeling bij één van onze wenkbrauwspecialisten.

Onze Brow Bar is de perfecte plek om je wenkbrauwen in model te brengen en te verzorgen. Onze beautystylisten zorgen voor een professionele en precieze behandeling, waardoor je wenkbrauwen er prachtig uitzien en je je zelfverzekerd voelt. Of het nu gaat om threading, waxen of tinten, wij bieden de perfecte oplossing voor je wenkbrauwen.

Onze salon is modern en sfeervol ingericht, zodat jij je helemaal thuis voelt tijdens je behandeling. Wij werken met de beste producten en tools; je kan er zeker van zijn dat je wenkbrauwen in goede handen zijn. Bovendien bieden wij ook andere beautybehandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, manicurebehandelingen, waxen en het aanbrengen van een lash lift.

MAY Beauty Concept is de perfecte oplossing voor al je beautybehoeften. Boek nu je afspraak er ervaar de ultieme beautyervaring in Rotterdam!

Dé Brow Bar van Rotterdam!

Welke behandeling past het beste bij jouw wensen? Bij onze Brow Bar kijken we naar de perfecte vorm en kleur van je wenkbrauwen, die past bij jouw gezicht. Onze behandelingen variëren van het in shape brengen van je wenkbrauwen tot een volledige Brow Lift.

Bij MAY Beauty Concept gaan we altijd op zoek naar de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen. Dit doen we door middel van brow mapping. Hierna gaan we aan de slag met wax en tweezer om de gewenste haartjes te verwijderen. Voor een natuurlijke, subtiele look kun je kiezen voor het toevoegen van een tint of voor een extra verzorgende touch kun je kiezen voor henna brows.

Bovendien maken we bij MAY Beauty Concept gebruik van de high-end producten van Mrs. Highbrow, zodat je er zeker van bent dat jouw haartjes en huid niet worden beschadigd. Of je nu kiest voor een basisbehandeling of voor een complete look, we zorgen dat je er stralend uitziet.

treatments-brows-04-lashes
THE MAY BROW (SHAPE ONLY)
THE MAY BROW
THE MAY BROW WITH HENNA

Goed verzorgde wenkbrauwen zijn belangrijk

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je uitdrukking en daarmee je uitstraling van je gezicht. Een aantal voordelen van goed verzorgde wenkbrauwen:

  • Mooie, strakke wenkbrauwen helpen bij het accentueren van je ogen en gezichtsvorm, waardoor je er meteen frisser uitziet;
  • Je creëert een symmetrische, nette uitstraling;
  • Gestylde wenkbrauwen geven je een open en krachtige look;
  • De haartjes blijven 3 tot 5 weken weg. Met het herhalen van de behandeling kun je nog langer genieten van het resultaat;
  • Geen gedoe meer met epileren en wenkbrauwmake-up; je wenkbrauwen zitten sneller in model en zijn vol van kleur.

Kosten van de behandelingen

MAY Beauty Concept biedt verschillende soorten wenkbrauwbehandelingen aan. Welke past het beste bij jouw wensen? Je kunt de behandeling ook combineren met een lash lift.

De kosten voor alle andere wenkbrauwbehandelingen – eventueel met lash lift – kun je zien in onderstaande tabel.

brows-photo-01

THE MAY BROW (SHAPE ONLY, 30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), touch up

€ 35

THE MAY BROW (30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint, touch up
€ 40

THE MAY BROW WITH HENNA (45 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint met henna ( blijft minimaal 6 weken zitten) touch up
€ 55

THE MAY BROW LIFT (45 min.)

Ga voor de fluffy brow look! Deze behandeling houdt de wenkbrauw haren ongeveer 4-6 weken in model.
€ 60

THE MAY BROW LIFT + TINT (60 min.)

€ 67,50

THE MAY BROW TINT (15 min.)

€ 25

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may