Brow lift in Rotterdam

Perfecte wenkbrauwen met dé brow lift van rotterdam

Ga voor de fluffy brow look met dé on trend treatment van dit moment: de Brow Lift! Dankzij onze Brow Lift treatment in Rotterdam zien je wenkbrauwen er weer strak, vol en sprekend uit! Boek nu je wenkbrauwlift in Rotterdam bij één van onze specialisten.

Onze specialisten weten als geen ander hoe ze de ideale Brow Lift moeten vormgeven voor jouw gezicht, met de perfecte wenkbrauw als resultaat. We werken met de high-end producten van Mrs. Highbrow, die jouw wenkbrauwen lang mooi houden. Met de Brow Lift blijven je wenkbrauwen ongeveer 4 tot 6 weken mooi in model.

Je ondergaat de Brow Lift in een warme en sfeervolle omgeving, zodat jij je kunt ontspannen en kunt genieten van de behandeling. Je verlaat de salon heerlijk relaxed en met strakke, volle wenkbrauwen.

Wat is een brow lift?

De Brow Lift is een behandeling waarbij we de haartjes van je wenkbrauwen in de gewenste richting plaatsen. Jouw wenkbrauwen krijgen een strakke vorm en zien er vol, sprekend en ‘fluffy’ uit.

De behandeling bestaat uit twee onderdelen: het liften van je brows en het verven van de haartjes. Eerst worden de wenkbrauwen gereinigd en ontvet. Daarna borstelen we de haartjes in de gewenste richting en zetten we ze vast met een lotion. Zo blijven de haartjes de gehele behandeling goed zitten.

Vervolgens brengen we twee verschillende vloeistoffen op je wenkbrauwen aan die de haartjes voor langere tijd fixeert; zo heb je lang plezier van de Brow Lift. Overige haartjes verwijderen we met de tweezer of wax, zodat je wenkbrauwen er mooi strak uitzien.

Vervolgens maken we de wenkbrauwen schoon en gaan we de wenkbrauwen verven in de gewenste tint. Je wenkbrauwen zijn weer helemaal strak en vol van kleur!

treatments-brows-04-lashes

De voordelen van een wenkbrauwlift

Een groot voordeel van een Brow Lift – en het woord zegt het eigenlijk al – is dat je wenkbrauwen letterlijk gelift worden. Dit geeft een frisse en open uitstraling. Maar een Brow Lift heeft nog meer voordelen:

  • Open en krachtige look
  • Je wenkbrauwen zijn altijd in model
  • De Brow Lift blijft tot wel 6 weken zitten
  • Geen gedoe meer met wenkbrauwmake-up; de Brow Lift doet het werk voor je!

Andere wenkbrauwen behandelingen

Naast de Brow Lift hebben we nog andere behandelingen om je wenkbrauwen on fleek te krijgen. We hebben voor elke vorm wenkbrauw een passende behandeling. Check al onze wenkbrauwbehandelingen in Rotterdam.

We beginnen een wenkbrauwbehandeling altijd met Brow Mapping, dit om de perfecte shape van je wenkbrauw te bepalen. Vervolgens halen we met wax en/of tweezer de overtollige haartjes weg. Je kunt ervoor kiezen om ze te verven in een mooie tint of met henna te kleuren. We werken met de high-end producten van Mrs. Highbrow, zodat je haartjes en huid niet worden beschadigd.

brows-photo-01
THE MAY BROW (SHAPE ONLY)
THE MAY BROW
THE MAY BROW WITH HENNA

Kosten brow lift in Rotterdam

Met The May Brow Lift worden je wenkbrauwen eerst goed behandeld en verzorgd. Vervolgens worden je wenkbrauwen gelift en met verschillende lotions in model gebracht. We shapen je wenkbrauwen met wax en/of tweezer en verven ze vervolgens in de gewenste kleur. Je wenkbrauwen blijven met deze behandeling tot wel 6 weken in model! De May Brow Lift behandeling is te boeken vanaf €74,25.

De kosten voor alle andere wenkbrauw behandelingen kun je zien in onderstaande tabel.

THE MAY BROW (SHAPE ONLY, 30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), touch up

€ 38,50

THE MAY BROW (30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint, touch up
€ 44

THE MAY BROW WITH HENNA (45 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint met henna ( blijft minimaal 6 weken zitten) touch up
€ 60,50

THE MAY BROW LIFT (45 min.)

Ga voor de fluffy brow look! Deze behandeling houdt de wenkbrauw haren ongeveer 4-6 weken in model.
€ 74,25

THE MAY BROW LIFT + TINT (60 min.)

€ 82,50

THE MAY BROW TINT (15 min.)

€ 27,50

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may