Facial in Rotterdam

Ontdek dé facial van Rotterdam!

Get that MAY Glow! Een facial behandeling bij MAY Beauty Concept in Rotterdam is de ultieme manier om jouw huid te laten stralen. Onze professionele en ervaren schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat jouw huid wordt gereinigd, gehydrateerd en gerevitaliseerd. Je huid is in de beste en meest gezonde staat!

Onze beautyspecialisten helpen je om een gezonde, stralende huid te verkrijgen door middel van hyper personalized treatments. Of het nu gaat om het reinigen van de huid of het aanpakken van specifieke huidproblemen; onze gepassioneerde specialisten zijn er om je te helpen. Met onze high-quality huidverzorgingsproducten en -apparatuur personaliseren wij de behandeling specifiek voor jou. Hierdoor haal je het maximale resultaat uit de behandeling en is jouw huid in optimale staat. Wij gebruiken geen standaardprocedures, maar combineren kennis, deskundigheid en de juiste producten – afgestemd op jouw unieke huid.

Onze facials

Onze facials zijn zo opgebouwd, dat deze volledig naar jouw wensen is te boeken. Je kiest namelijk zelf voor de intensiteit en de behandeltijd. Als eerst kies je uit de vier intensiteiten van de behandeling. Vervolgens bepaal je de duur van de behandeling. Je kunt eventueel nog een add-on toevoegen aan je behandeling. 

Twijfel je over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Neem dan gerust contact met onze beautyspecialisten op, wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Onze salon in Rotterdam is ook geschikt voor mannen, want een goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk. En wil je liever samen een gezichtbehandeling doen? Dat kan! Wij bieden ook duo gezichtsbehandelingen aan. Geniet samen van een gezellige en ontspannende ervaring in onze beautysalon.

Nimue_behandeling_LR

Voordelen van een facial bij May Beauty Concept

Elke huid is anders en vraagt om een andere verzorging. Daarom bieden wij hyper personalized treatments aan – facials volledig afgestemd op jouw huid.

We kijken goed naar jouw type huid en hoe deze het beste te behandelen is. In elke behandeling wordt je huid gereinigd, waardoor direct onzuiverheden en overtollig talg worden verwijderd. Hierdoor zal je huis er egaal en helder uitzien. Vervolgens wordt jouw huid gehydrateerd en voelt je huid zacht en soepel aan. Als laatst revitaliseert de behandeling je huid en ziet deze er strakker en jonger uit. Zo kom jij aan die prachtige glow.

  • We werken uitsluitend met de beste producten
  • Hyper personalized treatments – facials volledig afgestemd op jouw huid
  • Onze beautyspecialisten hebben een brede kennis over verschillende huidtypes en huidproblemen en hoe deze te behandelen
  • Je krijgt de behandeling in een warme en sfeervolle omgeving: relaxing to the max!

Bij MAY Beauty Concept kun je rekenen op professionele en ervaren schoonheidsspecialisten die er alles aan doen om jou een heerlijk ontspannen behandeling te geven. Je verlaat de salon met een healthy and glowing skin! Boek nu een facial behandeling in Rotterdam bij MAY Beauty Concept en ervaar zelf de voordelen voor jouw huid.

Mild - Meet&Treat

Geschikt voor nieuwe klanten die graag de focus leggen op het reinigen van de huid. Dit wordt gedaan door een combinatie van extracties, een milde peeling en producten voor de algehele verzorging van de huid.

Medium - Get Your Glow On

Ready to get that MAY Glow? Deze behandeling past bij jou als je van plan bent om regelmatig een huidbehandeling in te plannen. Tijdens deze behandeling focussen we op het reinigen en het laten stralen van de huid met onder andere een medium peeling, extracties, verzorging en een nieuw jelly masker.

Intense - Skin Solutions

Op zoek naar de oplossing voor een bepaald huidprobleem? Dan is dit de behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling focussen we op het actief aanpakken van huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of overgevoeligheid van de huid.

Strong - Ultimate Fusion Facial

Ben jij klaar voor langdurig resultaat en een zijdezachte huid? We got you! Tijdens deze behandelingen gaan we investeren in de totale gezondheid van jouw huid. Door middel van award winning skin care & high-quality tools realiseren we direct en langdurig resultaat in de vorm van healthy, glowing skin zonder fijne lijntjes. Ready to find out?

EXTRA Strong - everything you want in a facial

Onze nieuwste en meest uitgebreide treatment! Maak kennis met een ongekende combinatie van al onze high end brands, apparatuur en eventueel microneedling. Warning: very addictive facial!

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may