Gezicht ontharen in Rotterdam

Jouw gezicht ontharen in Rotterdam?

Haargroei in het gezicht bij vrouwen is vaak ongewenst en wordt dan ook als vervelend ervaren. Donshaartjes op je wangen of haargroei op je bovenlip: you want to get rid of it! Dan ben je bij MAY Beauty Concept in goede handen. Wij waxen de ongewenst haartjes met natuurlijke producten, zodat jij een prachtige smooth skin hebt!

Onze beauty specialisten werken uitsluitend met de beste kwaliteit wax: Lycon Wax. Dit is een Australisch merk en combineert natuurlijke hars met verzorgende essentiële oliën. Deze combinatie zorgt ervoor dat er zo min mogelijk irritatie ontstaat en geeft het beste resultaat!

Onze behandelingen

Om je gezicht te ontharen bieden wij verschillende behandelingen aan. Wil je bijvoorbeeld een bepaald deel van je gezicht, zoals je bovenlip, kaaklijn of kin laten waxen? Kies dan voor het ontharen van een zone. Wil je graag je hele gezicht harsen? Kies dan voor de behandeling ‘Waxen volledig gezicht’.

hp-brows-wax

Waxen bovenlip, kaaklijn of kin (15 min.)

Het ontharen van 1 zone
€ 22

Waxen volledig gezicht (30 min.)

Het ontharen van 3 zones (exclusief brow shape)

€ 35,75

Nooit meer last van gezichtsbeharing

Wil je als vrouw zijnde afkomen van gezichtsbeharing? Daarvoor zijn veel mogelijkheden. Wij kiezen ervoor om het gezicht te waxen. Dit geeft je voor een week of 3 à 4 een gladde huid. Als je de behandeling regelmatig herhaalt, dan wordt de beharing zelfs minder en blijven de haartjes nog langer weg.

Door het gezicht te harsen of te waxen worden de haartjes inclusief de haarwortel verwijdert. Hierdoor blijven de haartjes langer weg dan bijvoorbeeld bij scheren of bij gebruik van ontharingscrème. Verder is het waxen van je gezicht betaalbaar als je het vergelijkt met laserbehandelingen.

De voordelen van May Beauty Concept

Bij MAY Beauty Concept word je ontvangen in een warme, rustgevende omgeving. Onze specialisten hebben passie voor een natuurlijke, goed verzorgde huid. Daarom werken we alleen met de beste producten die de huid niet of zo min mogelijk irriteren. Onze beautysalon is sfeervol ingericht, zodat jij je volledig kunt ontspannen en kunt genieten van jouw me-time.

  • We werken uitsluitend met de beste producten
  • Onze beauty specialisten kijken naar de beste behandeling voor jouw huid
  • De behandeling wordt gegeven in een warme, sfeervolle omgeving
  • Je verlaat de salon relaxed en ontspannen

Bepaal welke behandeling bij jouw wensen past en plan je afspraak direct via de website. Tot snel!

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may.png