Nagelstudio Rotterdam

Nagelstudio Rotterdam

Jouw nagels mooi gelakt in onze nagelstudio in Rotterdam

Wil jij fleeky nails? Bij MAY Beauty Concept zijn jouw nagels in goede handen. Of je nou kiest voor mooi gelakte nagels of een manicure; wij vinden een goede nagelverzoring ontzettend belangrijk. Je nagelverzorging staat bij elke behandeling daarom centraal en werken we alléén met producten die jouw natuurlijke nagels niet beschadigen. Na een ontspannen bezoek aan onze nagelsalon in Rotterdam loop jij naar buiten met gezonde en mooi gelakte nagels waarvan je lang plezier hebt.

Onze Nagelstylisten zijn Expert in het verzorgen van de natuurlijke nagel. Tijdens de behandeling worden je nagels eerst goed verzorgd en stimuleren we de natuurlijke groei van je nagels. Voor het verstevigen en voeden van de nagels werken we met The GelBottle Inc & BIAB. De ingrediënten in de deze producten maken je natuurlijke nagel gezonder en steviger. High quality mani’s zonder je nagels te beschadigen.

Onze nagelstudio in Rotterdam is ingericht als een warme en onstpannen omgeving, waarin jij optimaal kunt genieten van je behandeling. Kom bij ons langs of boek gelijk je afspraak. Tot snel!

Onze manicure behandelingen

Bij MAY Beauty Concept bieden we 4 manicurebehandelingen aan. Kies een behandeling welke precies aansluit op jouw wensen of laat je door ons telefonisch adviseren. 

Onze manicurebehandelingen:

Gellak manicure

 • Vijlen van de nagels en het verzorgen de nagelriemen
 • The GelBottle Gellak
 • Nagelriemolie en handcrème

Verwijderen Gellak + Manicure

 • Vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen
 • Het verwijderen van gellak (met speciale remover van TheGelBottle)
 • Shapen van de nagels in de gewenste vorm
 • Nagelriemolie en handcrème

The GelBottle Spa Manicure *zonder Gellak

 • Vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen
 • Verzorgende en voedende handscrub
 • Handmasker i.c.m. een massage
 • Nagelriemolie en handcrème

BIAB – Nagelversteviging

De nieuwste trend op het gebied van (natuurlijke) nagels. Biab zorgt voor het stimuleren van de natuurlijke groei van je nagels en blijft maar liefst tot 4 weken zitten.

  • Vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen
  • Shapen van de nagels in de gewenste vorm
  • Je nagels krijgen 1 tot 2 lagen BIAB Gel; een speciale lak waardoor je nagels stoot-, scheur- en breekproof zijn. BIAB is een ‘nude’ kleur, maar combineren met een gellak kleur is ook mogelijk – laat dit tijdens het boeken even weten.
  • Nagelriemolie en handcrème
nieuw-nails-biab-01

De voordelen van gellak nagels

Het grootste voordeel van gellak is dat het zo’n drie weken blijft zitten op de nagels. Daarnaast oogt het natuurlijk en geeft het een mooie glans. Behalve dit voordeel raakt gellak veel minder snel beschadigd. Zoals je met normale nagellak vaak na enkele dagen al kleine stukjes van je nagellak kwijt bent, kan je met gellak weken zonder beschadigingen doorgaan. Wij werken met de producten van GelBottle Inc. De gellak van GelBottle is wereldwijd populair onder de beste nagelstudio’s. De producten hiervan zijn van hoge kwaliteit, hoog gepigmenteerd, hebben een lange houdbaarheidsdatum en een langdurige hoogglans. De gellak blijft tot wel 3 weken mooi!

 

Gellak nagels hebben verder nog de volgende voordelen:

 • Niet schadelijk voor je natuurlijke nagels
 • Bescherming en versteviging van je nagels
 • Glanzende en krasvrije nagels
 • Tot wel 3 weken mooie nagels

Kosten behandelingen voor nagels

De behandelingen die we aanbieden verschillen in prijs. In de tabel staan de prijzen per behandeling. We kunnen eventueel ook een gepersionaliseerde behandeling  voor je maken.

nieuw-nails-gellak-01

Gellak Manicure

De manicure bestaat uit:

v.a. € 34,50

Verwijderen Gellak + Mini Manicure

Vijlen en verzorging inbegrepen (30min.) Het verwijderen van gellak (met speciale remover van The GelBottle) op een veilige manier, hierna worden de nagels geshaped en de nagelriemen worden verzorgd.

€ 30

The GelBottle Spa Manicure *zonder Gellak (45 min.)

The GelBottle Spa Manicure bestaat uit:

€ 42,50

BIAB – Nagelversteviging

Heb je last van zwakke / breekbare nagels en wil je deze laten groeien? Of wil je perfect gemanicuurde nagels die tot wel 4 weken mooi blijven? Dan is deze nieuwe on trend behandeling zeker iets voor jou!

In deze verstevigende manicure behandeling krijgen jouw nagels 1 tot 2 lagen BIAB (Builder In A Bottle van TheGelbottle Inc) Gel, een speciale lak waardoor ze stoot-, scheur- en breekproof zijn. BIAB is van zichzelf een ‘nude’ kleur. Wil je liever gellak met kleur? Voeg dit dan toe aan jouw behandeling.

v.a. € 60

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw nagels van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may