Peeling in Rotterdam

Jouw peeling behandeling in Rotterdam

Get that glowy skin! Onze peeling behandelingen in Rotterdam zijn hyper personalized! Met onze high-quality skin care en apparatuur, zodat we het meeste uit je behandeling halen. Jouw huid is uniek, dus geen routinewerk, maar een combinatie van kennis, deskundigheid en de juiste producten.

Onze huidspecialisten hebben een passie voor natuurlijke verzorging, huid en huidverbetering. Voor onze peelings werken we alleen met de beste en meest krachtige ingrediënten: een peeling.

Onze beautysalon is sfeervol en warm ingericht. Het is de perfecte omgeving om volledig te kunnen ontspannen en heerlijk te kunnen genieten van je behandeling. Niet alleen je huid wordt ontspannen; jij gaat heerlijk relaxed de salon uit. Neem contact met ons op om erachter te komen welke peeling het beste matcht met jouw huid. See you soon!

Wat is een peeling van Nimue?

Een nieuwe technologie die zorgt voor een heldere uitstraling, versoepelde huid en een verfijnde huidstructuur. De innovatieve SRC-peeling met de Nimue technologie zorgt ervoor dat zuren als Melkzuur, Glycolzuur en waterstofmoleculen als peptiden, vitamine en heilzame plantenextracten de huid zowel van bovenaf als van binnenuit stimuleren en verzorgen. Skin Resurfacer Complex en de Nimue SRC-peelings werken met zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat, goed voor ieder huidprobleem. De SRC-peelings zijn peelings die dode huidcellen verwijderen en hydrateren, de huid voeden en verstevigen dankzij diverse peptiden, vitaminen en anti-oxidanten.

hp-skin-peelings

De voordelen van een peeling van Nimue

Tijdens een peeling behandeling stimuleren we de celvernieuwing en verwijderen de buitenste, meest beschadigde huidlaag. Hierdoor verminder je de ontstekingsreactie van je huid, waardoor de huid zichzelf sneller kan herstellen dan normaal. Alle peelings van Nimue hebben een zo laag mogelijke downtime; velletjes en droogte aan je huid na de behandeling is dus verleden tijd! Verdere voordelen van een Nimue peeling:

  • Werkt intensief op een verouderde huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Versoepeld de huid
  • Verfijnt de huidstructuur en maakt poriën fijner
  • Zorgt direct voor een heldere uitstraling
  • Pakt hyperpigmentatie aan en vermindert pigmentverschuivingen
  • Vermindert acne(littekens)
  • Zet een vale en/of doffe teint om in een stralende instant glow!

Kosten peelingbehandelingen in Rotterdam?

Wij bieden verschillende peelings aan. De prijs is afhankelijk van de peeling, de intensiteit en hoelang de behandeling duurt. Voeg vervolgens nog en add-on toe om de behandeling volledig gepersonaliseerd te maken. Weet je niet zeker welke behandeling voor jou geschikt is? Neem dan contact op met onze specialisten. We helpen je graag met het boeken van de beste behandeling.

Mild - Meet&Treat

Geschikt voor nieuwe klanten die graag de focus leggen op het reinigen van de huid. Dit wordt gedaan door een combinatie van extracties, een milde peeling en producten voor de algehele verzorging van de huid.

Medium - Get Your Glow On

Ready to get that MAY Glow? Deze behandeling past bij jou als je van plan bent om regelmatig een huidbehandeling in te plannen. Tijdens deze behandeling focussen we op het reinigen en het laten stralen van de huid met onder andere een medium peeling, extracties, verzorging en een nieuw jelly masker.

Intense - Skin Solutions

Op zoek naar de oplossing voor een bepaald huidprobleem? Dan is dit de behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling focussen we op het actief aanpakken van huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of overgevoeligheid van de huid.

Strong - Ultimate Fusion Facial

Ben jij klaar voor langdurig resultaat en een zijdezachte huid? We got you! Tijdens deze behandelingen gaan we investeren in de totale gezondheid van jouw huid. Door middel van award winning skin care & high-quality tools realiseren we direct en langdurig resultaat in de vorm van healthy, glowing skin zonder fijne lijntjes. Ready to find out?

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may