Schoonheidssalon Rotterdam

Schoonheidssalon in Rotterdam

Jouw schoonheidssalon in Rotterdam

MAY Beauty Concept is een on-trend beautysalon in Rotterdam die in 2020 is opgezet door May Cornelissen, een ervaren en deskundige schoonheidsspecialiste die inmiddels een echt begrip is geworden op het gebied van beauty in Rotterdam. Met verschillende schoonheidsbehandelingen voor huid, wenkbrauwen, wimpers of nagels biedt MAY het volledige pakket aan. MAY en haar schoonheidssalon onderscheiden zich van andere beauty salons in Rotterdam door hoogstaande service te bieden, te werken met de beste skin care merken en producten die ze zorgvuldig selecteert met als doel jouw huid te verbeteren en zichtbaar resultaat te behalen. Inmiddels zijn er veel verschillende beauty salons met allerlei soorten huidbehandelingen in hartje Rotterdam, dus het is belangrijk dat jij de beste schoonheidssalon voor jouw huidproblemen vindt.

Bij ons kun je terecht voor onder andere:

  1. Huidverbeterende schoonheidsbehandelingen
  2. Wenkbrauwen waxen, liften, verven of harsen
  3. Wimperlift
  4. Manicures en pedicures

Onze behandelingen

Met de schoonheidsbehandelingen van MAY Beauty Concept werken we met één heel belangrijk doel: huidverbetering op de lange termijn. In deze Rotterdamse schoonheidssalon wordt er continu gestreefd naar zichtbaar resultaat, vernieuwing en het beste op de markt. Producten die de huid in balans brengen, specifieke huidproblemen doelgericht aanpakken en de huid blijvend verbeteren. May en haar team werken uitsluitend met producten die goed zijn voor mens, dier én milieu.

Door middel van hyper personalised treatments kunnen wij als een van de enige schoonheidssalons in Rotterdam behandelingen volledig afstemmen op jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de intensiteit en de duur van de behandeling. Samen starten wij een duurzaam traject naar een zichtbaar verbeterde huid!

brows-photo-01

De voordelen van May Beauty Concept

Een heel belangrijk onderdeel van self-care is het goed onderhouden van je haar, huid en
nagels. Een professionele huidbehandeling die wordt uitgevoerd door een deskundige
schoonheidsspecialiste kan daar zomaar een beslissende factor in zijn. Er zijn dan ook
verschillende redenen waarom een schoonheidsbehandeling bij MAY Beauty Salon in
Rotterdam een goed idee is. Dit is onze persoonlijke top 3:

1. Een huidbehandeling reinigt je huid intensief

Onze huid wordt niet alleen vies door het dragen van make-up, maar bijvoorbeeld ook door de warmte of de kou van het weer buiten. Om die reden is het belangrijk dat de huid regelmatig grondig wordt gereinigd en weer wordt voorbereid op het seizoen wat er aan staat te komen.

2. Je producten doen beter hun werk

Na het regelmatig reinigen van de huid, waarbij de poriën opnieuw de mogelijkheid krijgen om te ademen, zorg je ervoor dat je huid veel beter in staat is om de producten die jij tijdens je ochtend- en/of nachtroutine smeert op te nemen.

3. Misschien wel het belangrijkst: ontspanning

Buiten het feit dat er wordt gewerkt aan het oplossen van huidproblemen, werkt een goed uitgevoerde gezichtsbehandeling natuurlijk ook uitermate ontspannend. Ontsnap aan de drukte van het alledaagse leven met onze schoonheidsbehandelingen, verlaat de salon met gezonde fluffy wenkbrauwen of laat je vriendinnen onder het genot van een drankje jouw nieuwe manicure of pedicure zien.

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may