MAY's Mani

MANICURE

The GelBotlle Inc is in zeer korte tijd wereldwijd populair geworden en wij weten waarom. De GelBottle producten zijn van zeer hoge kwaliteit, zijn hoog gepigmenteerd, hebben een lange houdbaarheid en een langdurige hoogglans. De gellak kan tot wel 3 weken mooi blijven!

manipedi-02

Gellak Manicure

De manicure bestaat uit:

v.a. € 34,50

Verwijderen Gellak + Mini Manicure

Vijlen en verzorging inbegrepen (30min.) Het verwijderen van gellak (met speciale remover van The GelBottle) op een veilige manier, hierna worden de nagels geshaped en de nagelriemen worden verzorgd.

€ 30

The GelBottle Spa Manicure *zonder Gellak (45 min.)

The GelBottle Spa Manicure bestaat uit:

€ 42,50

BIAB – Nagelversteviging

Heb je last van zwakke / breekbare nagels en wil je deze laten groeien? Of wil je perfect gemanicuurde nagels die tot wel 4 weken mooi blijven? Dan is deze nieuwe on trend behandeling zeker iets voor jou!

In deze verstevigende manicure behandeling krijgen jouw nagels 1 tot 2 lagen BIAB (Builder In A Bottle van TheGelbottle Inc) Gel, een speciale lak waardoor ze stoot-, scheur- en breekproof zijn. BIAB is van zichzelf een ‘nude’ kleur. Wil je liever gellak met kleur? Voeg dit dan toe aan jouw behandeling.

v.a. € 60

Wat zijn de voordelen van BIAB?

UNDER CONSTRUCTION

MAY Beauty Concept gaat VERBOUWEN 🛠️✨!
Van 30 januari t/m 13 februari zijn wij gesloten*

Op 14 februari zijn we er weer vanaf 10:00!

*In verband met de sluiting bieden wij een WhatsApp webshop aan om je favoriete skin care producten te blijven shoppen ✨ WhatsApp ons via 0640027169 ❤