MAY's Mani

MANICURE

Goed om te weten: Er word uitsluitend gewerkt met de hand, niet met elektrische apparatuur. Dit voorkomt dat je nagels beschadigen en dun worden.
CND Shellac blijft tot 3 weken mooi op de handen en tot 6 weken op de voeten.

manipedi-mani

CND Shellac Manicure

De manicure bestaat uit:

v.a. € 34,50

Verwijderen CND Shellac + mini manicure

Vijlen en verzorging inbegrepen (30min.) Het verwijderen van CND Shellac (met speciale remover van CND) op een veilige manier, hierna worden de nagels geshaped en de nagelriemen worden verzorgd.

€ 30

CND Spa Manicure *zonder Shellac (45 min.)

Deze CND Spa Manicure bestaat uit:

€ 42,50

BIAB – Nagelversteviging

Heb je last van zwakke / breekbare nagels en wil je deze laten groeien? Of wil je perfect gemanicuurde nagels die tot wel 4 weken mooi blijven? Dan is deze nieuwe on trend behandeling zeker iets voor jou!

In deze verstevigende manicure behandeling krijgen jouw nagels 1 tot 2 lagen BIAB (Builder In A Bottle van TheGelbottle Inc) Gel, een speciale lak waardoor ze stoot-, scheur- en breekproof zijn. BIAB is van zichzelf een ‘nude’ kleur. Wil je liever kleurlak van CND erbij? Voeg dit dan toe aan jouw behandeling.

v.a. € 60

CND Shellac: 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven! De wereldwijde nagelproblemen zijn voorbij!Shellac is een nieuwe revolutionaire technologie, die de beste kwaliteiten van Gel nagels en Colour & Effects nagellak combineert. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Shellac breng je aan als een lak – dus geen potjes – alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen. Zonder frezen. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven.