MAY's Skin Treatments

SIGNATURE FACIALS

Goed om te wetenAlle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Nimue Skin Technology. Dit Zuid-Afrikaanse merk onderscheidt zich van de standaard producten op de markt door hun huidverbeteringsfilosofie. In de behandelingen wordt gebruik gemaakt van enzymen, een eigen ontwikkeld triple-acid complex en hoogwaardige serums.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een ultrasonic blade, deze maakt het schoonmaken van de huid aangenamer, verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat serums en maskers beter worden opgenomen door de huid. **** Alle gezichtsbehandelingen kunnen volledig worden gepersonaliseerd door het toevoegen van extra’s, aangepast op jouw persoonlijke huidtype.

skin-signaturefacials

FACIAL SMALL (30 min.)

Een gezichtsbehandeling van 30 minuten, ideaal als je focus op het schoonmaken ligt, of als prep voor een peeling! Deze behandeling bestaat uit:

€ 39

FACIAL MEDIUM (45 min.)

Perfecte behandeling om te boeken als je nog niet eerder een behandeling bij MAY hebt gehad, tijdens deze behandeling ligt de focus op het exfoliëren en schoonmaken van de huid. Deze behandeling bestaat uit:

€ 59

FACIAL LARGE (60 min.)

De ultieme gezichtsbehandeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau, terwijl jij heerlijk kunt ontspannen! Deze behandeling bestaat uit:

€ 79

ADD ON'S (15 min. extra)

€ 20

PEELINGS

Een peeling stimuleert huidvernieuwing op een hoog niveau. Tijdens deze behandelingen wordt altijd gekeken naar de conditie van jouw huid. Er zijn voor en nazorg richtlijnen van toepassing.
hp-skin-peelings

MAY’S FAVORITE FACIAL (60 min.)

Intensieve behandeling die de doffe huid laat stralen. Fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmenatie worden aangepakt. Deze behandeling bestaat uit:

€ 89

MAY’S NEW SKIN PEEL (60 min.)

Een peeling die in meerdere lagen wordt aangebracht. Dit hangt af van de conditie van jouw huid. De peeling werkt voornamelijk op het verbeteren van de huidstructuur: het vermindert acne, acne littekens, poriën en rimpels. Deze behandeling bestaat uit:

€ 99

THE PRO PEEL (60 min.)

Een peeling afgestemd op jouw huidconditie (Acne, Hyperpigmentatie of Anti-Ageing). Intensieve peeling zonder nadelige side-effects of een herstelperiode. Deze behandeling bestaat uit:
*Wordt vaak geadviseerd in een kuur van 3 of 6 behandelingen.

€ 109

DETOX PEEL LARGE (60 min.)

Tijdens deze behandeling worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd door middel van zuren en geactiveerd houtskool. Hierdoor wordt de celvernieuwing en doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het resultaat is een gezuiverde, meer egale en stralende huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar kan ook bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, littekens en sporen van acne.

€ 89

DETOX LUNCHBREAK PEEL (30 min.)

Tijdens deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid (bestaande uit dode cellen) verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Met Nimue’s Detox Lunchbreak Peel kan je gemakkelijk in een korte tijd prachtig resultaat behalen. De peeling is op basis van zuren en geactiveerd houtskool. Het resultaat is een gezuiverde, egalere en stralende huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar kan ook bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, littekens en sporen van acne.

€ 44

microneedling

MAY gebruikt een combinatie van het best mogelijke: De producten van Nimue Skin Technology en
Fusion Microneedling. Dit is de ultieme behandeling om collageen te stimuleren. Microneedling vermindert huidveroudering, acne littekens, ongewenste pigmentatie en een grove huidstructuur.

skin-microneedling

Microneedling (60 min.)

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingen in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het huid eigen collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

€ 130