Skin Treatments by MAY

Hyper Personalized Treatments

Jij kiest de intensiteit en behandeltijd, wij personaliseren jouw behandeling met onze high-quality skin care en apparatuur, zodat jij het meeste uit jouw behandeling haalt. Geen routinewerk, maar een combinatie van kennis, deskundigheid en de juiste producten, allemaal afgestemd op jouw unieke huid. Kies één van de vier intensiteiten en bepaal hoelang de behandeling mag duren. Voeg vervolgens nog een add-on toe om de behandeling volledig gepersonaliseerd te boeken. Weet je niet precies welke behandeling voor jou geschikt is? Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het boeken van jouw ideale behandeling.

skin-signature-08-normal

Mild - Meet&Treat

Geschikt voor nieuwe klanten die graag de focus leggen op het reinigen van de huid. Dit wordt gedaan door een combinatie van extracties, een milde peeling en producten voor de algehele verzorging van de huid.

Medium - Get Your Glow On

Ready to get that MAY Glow? Deze behandeling past bij jou als je van plan bent om regelmatig een huidbehandeling in te plannen. Tijdens deze behandeling focussen we op het reinigen en het laten stralen van de huid met onder andere een medium peeling, extracties, verzorging en een nieuw jelly masker.

Intense - Skin Solutions

Op zoek naar de oplossing voor een bepaald huidprobleem? Dan is dit de behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling focussen we op het actief aanpakken van huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of overgevoeligheid van de huid.

Strong - Ultimate Fusion Facial

Ben jij klaar voor langdurig resultaat en een zijdezachte huid? We got you! Tijdens deze behandelingen gaan we investeren in de totale gezondheid van jouw huid. Door middel van award winning skin care & high-quality tools realiseren we direct en langdurig resultaat in de vorm van healthy, glowing skin zonder fijne lijntjes. Ready to find out?

EXTRA Strong - everything you want in a facial

Onze nieuwste en meest uitgebreide treatment! Maak kennis met een ongekende combinatie van al onze high end brands, apparatuur en eventueel microneedling. Warning: very addictive facial!

I WANT TO BE THE VERY BEST

Wil je het beste resultaat behalen? Boek dan een kuur! Heb je last van acne, hyperpigmentatie, gevoeligheid of huidveroudering? Het beste resultaat behalen we met meerdere behandelingen. Ben je benieuwd naar de kosten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

skin-microneedling

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may