Skin Treatments by MAY

Hyper Personalized Treatments

Jij kiest de intensiteit en behandeltijd, wij personaliseren jouw behandeling met onze high-quality skin care en apparatuur, zodat jij het meeste uit jouw behandeling haalt. Geen routinewerk, maar een combinatie van kennis, deskundigheid en de juiste producten, allemaal afgestemd op jouw unieke huid. Kies één van de vier intensiteiten en bepaal hoelang de behandeling mag duren. Voeg vervolgens nog een add-on toe om de behandeling volledig gepersonaliseerd te boeken. Weet je niet precies welke behandeling voor jou geschikt is? Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het boeken van jouw ideale behandeling.

skin-signature-08-normal

Mild - Meet&Treat

Geschikt voor nieuwe klanten die graag de focus leggen op het reinigen van de huid. Dit wordt gedaan door een combinatie van extracties, een milde peeling en producten voor de algehele verzorging van de huid.

Medium - Get Your Glow On

Ready to get that MAY Glow? Deze behandeling past bij jou als je van plan bent om regelmatig een huidbehandeling in te plannen. Tijdens deze behandeling focussen we op het reinigen en het laten stralen van de huid met onder andere een medium peeling, extracties, verzorging en een nieuw jelly masker.

Intense - Skin Solutions

Op zoek naar de oplossing voor een bepaald huidprobleem? Dan is dit de behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling focussen we op het actief aanpakken van huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of overgevoeligheid van de huid.

Strong - Ultimate Fusion Facial

Ben jij klaar voor langdurig resultaat en een zijdezachte huid? We got you! Tijdens deze behandelingen gaan we investeren in de totale gezondheid van jouw huid. Door middel van award winning skin care & high-quality tools realiseren we direct en langdurig resultaat in de vorm van healthy, glowing skin zonder fijne lijntjes. Ready to find out?

microneedling (add-on)

De perfecte add-on van iedere behandeling: microneedling! MAY gebruikt een combinatie van het best mogelijke: De producten van Nimue Skin Technology en Fusion Microneedling. Dit is de ultieme add-on om collageen te stimuleren en je huid van binnen en van buiten te laten stralen. Microneedling vermindert huidveroudering, acne littekens, ongewenste pigmentatie en een grove huidstructuur.

skin-microneedling

MICRONEEDLING

Deze add-on bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingen in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het huid eigen collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

€ 50

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may