Wenkbrauwen behandeling in Rotterdam

Wekbrauwen bij MAY in Rotterdam

Op zoek naar de perfecte wenkbrauwen behandeling in Rotterdam? Je bent op de juiste plek beland! Of je nu droomt van vollere, meer gedefinieerde wenkbrauwen, of een liefhebber bent van de nieuwste trends zoals microblading of threading, bij MAY hebben we een ruim aanbod aan behandelingen om aan je behoeften te voldoen.

Jouw wenkbrauwen goed verzorgd

Hey daar, brow lover! Als je op zoek bent naar het ultieme geheim oor prachtige wenkbrauwen in Rotterdam, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van je gezicht. De wenkbrauwen bepalen namelijk de expressie van jouw gezicht. Een simpele verandering aan de vorm van jouw wenkbrauwen kan al een verandering brengen in het algehele uiterlijk.

MAY Beauty Concept biedt verschillende behandelingen aan voor het epileren van jouw wenkbrauwen. Bij onze brow bar stylen, shapen en kleuren we jouw wenkbrauwen voor de meest fleeky wenkies. Samen kijken we naar de perfecte behandeling, vorm en kleur die past bij jouw gezicht voor het beste (langdurige) resultaat. Graag vertellen we je meer over onze wenkbrauwen behandelingen in Rotterdam.

Wenkbrauwen laten epileren in Rotterdam

Wil jij graag je wenkbrauwen laten epileren in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze salon in Rotterdam hebben we jarenlange ervaring met het epileren, waxen, harsen en shapen van de wenkbrauw. Wij bieden verschillende treatments aan voor het epileren van je wenkbrauwen, zodat jij de behandeling kan kiezen die het beste bij jou past.

De voordelen van wenkbrauwen laten epileren

Bij MAY Beauty Concept zorgen we voor op maat gemaakte treatments voor alle soorten wenkbrauwen. In een ontspannen sfeer, geholpen door absolute specialisten in hun vakgebied geven wij jou de persoonlijke aandacht die je verdient. Het grote voordeel van het epileren van je wenkbrauwen is dat het ervoor zorgt dat de haartjes die terug groeien, een veel lichtere structuur hebben. Deze groeien namelijk volledig nieuw terug, en zullen daarom een stuk zachter aanvoelen. Daarnaast zijn er nog enkele andere voordelen van het epileren van de wenkbrauwen, zoals:

brows-photo-01

Onze andere wenkbrauwen behandelingen

Bij MAY Beauty Concept bieden we verschillende behandelingen aan voor het epileren en bijtekenen van jouw wenkbrauwen. Op deze manier bieden wij jou verschillende behandelingen op maat aan, voor elke soort wenkbrauw. Het epileren en het in model brengen van de wenkbrauwen doen we met wax en/of een pincet. Daarnaast maken we bij onze behandelingen uitsluitend gebruik van high-end producten van het merk Mrs. Highbrow.

 

Elke dag weer prachtige wenkbrauwen, dat wil jij toch ook? Je kunt je wenkbrauwen zorgeloos overlaten aan onze specialisten. Wij zorgen voor langdurig resultaat, waarbij jij niet meer hoeft na te denken over de styling van je brows.

 

Bij MAY Beauty Concept geloven we dat de sleutel tot prachtige wenkbrauwen ligt in het creëren van een natuurlijke look die jouw unieke schoonheid accentueert. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat je met het zelfvertrouwen van onze salon vertrekt. Wij denken graag mee over de behandeling die het beste bij jou past.

THE MAY BROW (SHAPE ONLY)
THE MAY BROW
THE MAY BROW WITH HENNA
THE MAY LASH LIFT

De kosten voor wenkbrauwen behandelingen in Rotterdam

Elke behandeling begint met The MAY Brow (shape only). Met deze behandeling zorgen we voor een goede mapping en shape van de wenkbrauwen, én geven we de wenkbrauwen een touch up. Daarnaast hebben we nog behandelingen waarbij we de wenkbrauwen verven met henna of waar we ze een complete lift geven: de MAY Brow Lift. De kosten voor elke behandeling kun je terugvinden in onderstaande prijstabel.

THE MAY BROW (SHAPE ONLY, 30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), touch up

€ 38,50

THE MAY BROW (30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint, touch up
€ 44

THE MAY BROW WITH HENNA (45 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint met henna ( blijft minimaal 6 weken zitten) touch up
€ 60,50

THE MAY BROW LIFT (45 min.)

Ga voor de fluffy brow look! Deze behandeling houdt de wenkbrauw haren ongeveer 4-6 weken in model.
€ 74,25

THE MAY BROW LIFT + TINT (60 min.)

€ 82,50

THE MAY BROW TINT (15 min.)

€ 27,50

THE MAY LASH TINT (15 min.)

€ 27,50

THE MAY LASH LIFT

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 6 à 8 weken mooi gekruld. Ideaal als jouw eigen wimpers recht zijn!
€ 77,50

THE MAY LASH LIFT + TINT (60 min.)

€ 82,50

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may