Gellak nagels in Rotterdam

Goed verzorgde nagels met gellak

Jouw nagels on fleek? Kom dan bij ons langs in Rotterdam voor een gellak behandeling! We geven je prachtig glanzende nagels die tot wel 3 weken mooi blijven. Na een heerlijk relaxed bezoek aan onze salon loop jij naar buiten met gezonde, mooi gelakte nagels waar je lang plezier van hebt.

We vinden een goede nagelverzorging ontzettend belangrijk, daarom staat de gezondheid van je nagels in elke behandeling centraal. We werken alleen met de beste producten, die jouw natuurlijke nagel niet beschadigd. Voor het verstevigen en voeden van je nagels werken we met producten van The GelBottle Inc. De ingrediënten in deze producten zorgen voor gezonde en stevige nagels, waardoor de gellak beter blijft zitten.

Onze nagelstudio in Rotterdam is een warme en sfeervolle omgevig, zodat jij volledig kunt ontspannen en kunt genieten van de behandeling. Kom langs of boek direct je afspraak, tot snel!

Veel gestelde vragen over gellak

Wat is gellak?

In onze nagelstudio in Rotterdam bieden we gellak aan als één van onze populairste behandelingen. Maar wat is gellak eigenlijk?

Gellak is een nagellak die is samengesteld uit gel en nagellak. Het wordt aangebracht op je nagels zoals gewone nagellak, maar de lak wordt uitgehard onder een LED-lamp. Dit zorgt ervoor dat de gellak goed blijft zitten en lang mooi blijft, namelijk tot wel 3 weken!

Is gellak beter dan nagellak?

Gellak heeft veel voordelen in vergelijking met traditionele nagellak. Het heeft een mooie glans en is kras- en stootvast. Ook zorgt de gellak voor extra versteviging van de nagels, waardoor ze minder snel breken. Dit maakt gellak ook een goede optie voor mensen met zwakke of broze nagels.

Gellak nagels hebben verder nog de volgende voordelen:

Gellak in vergelijking met BIAB

Als we gellak vergelijken met BIAB (Builder in a Bottle), zijn er belangrijke verschillen tussen de twee behandelingen.

Gellak is een nagellak die bestaat uit gel en nagellak, terwijl BIAB een gel-nagelversterker is die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Doordat BIAB een dikkere consistentie heeft dan gellak, kan het je nagels beter verstevigen en de groei van je natuurlijke nagel stimuleren. Gellak wordt voornamelijk gebruikt voor het aanbrengen van kleur op je nagels.

In onze nagelstudio in Rotterdam bieden we zowel gellak als BIAB behandeling aan, zodat onze klanten kunnen kiezen welke behandeling het beste bij hun behoeften en wensen past. Onze nagelstylisten kunnen je adviseren welke behandeling het meest geschikt is voor jouw nagels om je de perfecte look te geven.

nieuw-nails-biab-01

Onze gellak manicures

Voor een gellak behandeling bieden wij twee opties aan: een gellak manicure of het verwijderen van gellak met daarbij een mini manicure. Bij die laatste behandeling brengen we dus geen gellak aan, maar verwijderen we gellak op een veilige manier, zonder je nagel te beschadigen.

 

Onze nagelspecialisten verzorgen jouw nagels met oog om je natuurlijk nagel niet te beschadigen. Wij werken hiervoor met de producten van GelBottle Inc. Deze producten zijn wereldwijd populair onder de beste nagelstudio’s. Ze zijn van hoge kwaliteit, hoog gepigmenteerd voor een diepe kleur en hebben een lange houdbaarheidsdatum en langdurige hoogglans. De gellak blijft tot wel 3 weken mooi!

 

In onderstaande tabel kun je de verschillende gellak behandelingen vinden:

Gellak Manicure

De manicure bestaat uit:

v.a. € 49,50

Verwijderen Gellak + Mini Manicure

Vijlen en verzorging inbegrepen (30min.) Het verwijderen van gellak (met speciale remover van The GelBottle) op een veilige manier, hierna worden de nagels geshaped en de nagelriemen worden verzorgd.

€ 49,50

The GelBottle Spa Manicure *zonder Gellak (45 min.)

The GelBottle Spa Manicure bestaat uit:

€ 46,75

BIAB – Nagelversteviging

Heb je last van zwakke / breekbare nagels en wil je deze laten groeien? Of wil je perfect gemanicuurde nagels die tot wel 4 weken mooi blijven? Dan is deze nieuwe on trend behandeling zeker iets voor jou!

In deze verstevigende manicure behandeling krijgen jouw nagels 1 tot 2 lagen BIAB (Builder In A Bottle van TheGelbottle Inc) Gel, een speciale lak waardoor ze stoot-, scheur- en breekproof zijn. BIAB is van zichzelf een ‘nude’ kleur. Wil je liever gellak met kleur? Voeg dit dan toe aan jouw behandeling.

v.a. € 74,25

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw nagels van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may