Wimpers Rotterdam

De beste salon voor mooie, volle wimpers!

Wil jij een mooi, volle en open look voor je ogen? Dan ben je bij MAY Beauty Concept in goede handen! Onze beautyspecialisten geven je wimpers een natuurlijke, volle look – waar je lang van kunt genieten. Je staat elke dag op met mooie, gekrulde wimpers.

Je wimpers worden in onze salon in Rotterdam goed verzorgd en behandeld. Tijdens de wimperhebandeling worden je wimpers eerst schoongemaakt. Daarna bepalen onze beautyspecialisten samen met jou de ideale krul voor jouw wimpers. Vervolgens brengen we deze krul aan op je wimpers met een speciale vloeistof, zodat ze lang mooi in model blijven zitten.

Je wimpers worden in onze sfeervolle salon in Rotterdam verzorgd! De ruimte is zo ingericht dat jij kunt genieten van je verwenmomentje; in een sfeervolle en relaxte omgeving. Je komt heerlijk tot rust en verlaat de salon met prachtige, volle wimpers!

De verschillende wimperbehandelingen

Voor mooie en volle wimpers bieden we 3 verschillende wimperbehandelingen aan:

Wimpers_Rotterdam

The MAY Lash Lift

Dit is een behandeling waarbij de wimpers worden gelift om ze een vollere en gekrulde uitstraling te geven. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een speciale vloeistof en tools. Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar!

The MAY lash Lift + Tint

Dit is een combinatiebehandeling waarbij de wimpers worden gelift en er ook een tint wordt aangebracht. Hierdoor lijken de wimpers nog voller en krijgen ze meer kleur. Met deze behandeling blijven je wimpers ook 6 tot 8 weken mooi.

The MAY Lash Tint

Bij deze behandeling worden de wimpers alleen gekleurd, zonder ze te liften. Dit kan worden gedaan in verschillende kleuren, waardoor de wimpers er voller en donkerder uitzien.

Wil je een volledig verzorgde look voor je ogen? Dan kun je er ook voor kiezen om je wimperbehandeling te combineren met een wenkbrauwbehandeling! Fleeky wenkies én volle wimpers! In onderstaande tabel staan alle wimperbehandelingen, al dan niet gecombineerd met een wenkbrauwbehandeling.

THE MAY BROW (SHAPE ONLY, 30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), touch up

€ 38,50

THE MAY BROW (30 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint, touch up
€ 44

THE MAY BROW WITH HENNA (45 min.)

Brow mapping, shape (wax / tweezers), tint met henna ( blijft minimaal 6 weken zitten) touch up
€ 60,50

THE MAY BROW LIFT (45 min.)

Ga voor de fluffy brow look! Deze behandeling houdt de wenkbrauw haren ongeveer 4-6 weken in model.
€ 74,25

THE MAY BROW LIFT + TINT (60 min.)

€ 82,50

THE MAY BROW TINT (15 min.)

€ 27,50

THE MAY LASH TINT (15 min.)

€ 27,50

THE MAY LASH LIFT

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 6 à 8 weken mooi gekruld. Ideaal als jouw eigen wimpers recht zijn!
€ 77,50

THE MAY LASH LIFT + TINT (60 min.)

€ 82,50

De voordelen van onze wimperbehandelingen

Dankzij onze wimperbehandelingen worden je natuurlijke wimpers gelift, waardoor je volle wimpers en een open look krijgt. En een praktisch voordeel is dat je geen mascara of wimperkrultang meer nodig hebt: je staat direct op met prachtige, volle wimpers.

  • Je hebt 6 tot 8 weken mooie, gekrulde wimpers
  • Geen mascara of krultang meer nodig
  • Je ogen lijken groter, waardoor je een open look hebt
  • Geen valse wimpers, waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt
  • Ook na het slapen, douchen, sporten of zwemmen nog mooie wimpers
  • Een boost in zelfvertrouwen: op elk moment van de dag zien je wimpers er op z’n best uit!

Kosten wimperbehandelingen in Rotterdam

Wil je voor een wimperbehandeling langskomen in onze salon in Rotterdam? Bekijk dan onderstaande tabel voor de prijzen van de wimperbehandelingen die wij aanbieden. Twijfel je welke behandeling het beste bij jou past? Onze beautyspecialisten geven je graag advies! Boek nu je behandeling en wie zien je snel!

may.png