Lash lift in Rotterdam

Natuurlijke volle wimpers met lash lift in Rotterdam

Elke dag opstaan met mooie, gekrulde wimpers? Dan is een lash lift dé behandeling voor jou! Deze on trend treatment lift je wimpers en geeft ze een natuurlijke, volle look! Boek bij MAY jouw op maat gemaakte treatment voor alle soorten wimpers.

Je wimpers worden door onze beauty specialisten goed verzorgd en behandeld. Tijdens de lash lift worden je wimpers eerst schoongemaakt. Vervolgens wordt de krul bepaald aan de hand van de lengte van je wimpers. Met een siliconen pad brengen we de krul in je wimper en met een permanentvloeistof blijven ze in model zitten.

De wimper lift wordt in onze sfeervolle en rustgevende salon gegeven. We willen dat jij optimaal kunt genieten van jouw beauty momentje. Je verlaat de salon uitgerust en met prachtige wimpers!

Wat is een lash lift?

Met een lash lift – oftewel wimperlifting – worden je natuurlijke wimpers gelift met een pad. Er worden valse wimpers aangebracht. Je wimpers liften geeft je volle wimpers en een open look. Je hoeft geen mascara of wimperkrultang meer te gebruiken en staat elke dag op met mooie wimpers!

  • Je hebt 6 tot 8 weken mooie, gekrulde wimpers
  • Geen mascara of krultang meer nodig
  • Geschikt voor korte en lange wimpers
  • Je ogen lijken groter, waardoor je een open look hebt
  • Geen valse wimpers, waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt
  • Het is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers
  • Ook na het slapen, douchen, sporten of zwemmen nog mooie wimpers

Hoe lang blijft een lash lift zitten?

Een lashlift blijft 6 tot 8 weken zitten. Na deze periode zal de krul van de wimper lift uitzakken en kun je de behandeling opnieuw laten doen. Voor het beste en langste plezier van de lash lifting is het wel belangrijk om de eerste 24 uur voorzichtig te zijn met je wimpers. Wrijf bijvoorbeeld niet in je ogen, gebruik geen make-up en wacht even met douchen. Het vocht wat tijdens de wimper lift wordt gebruikt trekt namelijk de eerste 24 uur nog verder in.

treatments-brows-04-lashes.jpg

Andere wenkbrauwen behandelingen

Ga je voor een volledige, frisse en open blik? Maak je look af met een wenkbrauwbehandeling. Zo heb je elke dag mooie wimpers én mooie wenkbrauwen! Geen make-up meer nodig en je bespaart elke dag tijd. Bekijk onze verschillende wenkbrauw behandelingen in Rotterdam en kies voor jouw look!

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may