Gezichtsbehandeling in Rotterdam

Jouw favoriete gezichtsbehandeling in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een gezichtsbehandeling in Rotterdam? Stop looking! Bij MAY Beauty Concept ben je in goede handen. Onze behandelingen zijn hyper personalized treatments – facials volledig afgestemd op jouw huid.  

Van het reinigen van de huid tot het aanpakken van bepaalde huidproblemen; onze beauty specialisten helpen je om een goed verzorgde, stralende huid te krijgen. Je wordt geholpen door enthousiaste specialisten die een passie hebben voor een goed verzorgde huid. Wij personaliseren je behandeling met onze high-quality skin care apparatuur, zodat jij het meeste uit je behandeling haalt. Geen routinewerk, maar wij combineren kennis met deskundigheid en het gebruik van de juiste producten – allemaal afgestemd op jouw unieke huid.

Onze gezichtsbehandelingen

Voor een facial treatment bepaal je de intensiteit en de behandeltijd. Je kunt kiezen uit vier intensiteiten. Bepaal vervolgens hoe lang de behandeling mag duren en voeg als laatste evenuteel nog een add-on toe. Weet je niet zeker welke behandeling voor jou het beste is? Neem dan contact met ons op! Dan helpen we je met het maken van een keuze.

Ook mannen kunnen bij onze salon in Rotterdam terecht voor een gezichtsbehandeling. Dat zien we juist graag! Een goede verzorging voor de huid is voor iedereen belangrijk, dus ook voor mannen.

Wil je graag samen met iemand een gezichtbehandeling doen? Daarvoor bieden wij duo gezichtsbehandelingen aan. Gezellig naar de beauty salon om samen te genieten en te ontspannen van jullie gezichtsbehandeling!

hp-skin-peelings

Mild - Meet&Treat

Geschikt voor nieuwe klanten die graag de focus leggen op het reinigen van de huid. Dit wordt gedaan door een combinatie van extracties, een milde peeling en producten voor de algehele verzorging van de huid.

Medium - Get Your Glow On

Ready to get that MAY Glow? Deze behandeling past bij jou als je van plan bent om regelmatig een huidbehandeling in te plannen. Tijdens deze behandeling focussen we op het reinigen en het laten stralen van de huid met onder andere een medium peeling, extracties, verzorging en een nieuw jelly masker.

Intense - Skin Solutions

Op zoek naar de oplossing voor een bepaald huidprobleem? Dan is dit de behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling focussen we op het actief aanpakken van huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of overgevoeligheid van de huid.

Strong - Ultimate Fusion Facial

Ben jij klaar voor langdurig resultaat en een zijdezachte huid? We got you! Tijdens deze behandelingen gaan we investeren in de totale gezondheid van jouw huid. Door middel van award winning skin care & high-quality tools realiseren we direct en langdurig resultaat in de vorm van healthy, glowing skin zonder fijne lijntjes. Ready to find out?

ADD ON - MICRONEEDLING

Deze add-on bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingen in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het huid eigen collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

€ 50

De voordelen van May Beauty Concept

Omdat we we werken met hyper personalized treatments, ben jij verzekert van de beste behandeling voor jouw huid. Onze specialisten geven deskundig advies over de juiste behandeling en het verzorgen van je huid. Onze salon is zo ingericht dat jij je volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling. Na de gezichtsbehandeling voelt je huid heerlijk zacht en heb je een prachtige glowy skin!

 

  • We werken alleen met de beste producten
  • Facial treatments volledig afgestemd op jouw unieke huid
  • De behandeling wordt gegeven in een warme, sfeervolle omgeving. Jij kunt optimaal genieten van de behandeling
  • Onze specialisten hebben een uitgebreide kennis over de verschillende huidtypes, huidproblemen en over de producten waarmee we werken
  • Je gaat de salon relaxed en ontspannen uit

Bepaal de intensiteit en behandeltijd en boek je gezichtsbehandeling. Kom je er niet helemaal uit? Het kan lastig zijn om te bepalen werlke hebandeling het beste voor jouw huid is. Bel of mail ons dan gerust, dan bepalen we samen jouw personalized treatment!

Keuzestress?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke behandeling voor jouw huid van toepassing is. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de signature treatment welke voor jou geschikt is.

may